#1 30-03-2009 08:12:32

Jukasta

Arcymag

Punktów :   

Nasza Postac

mam taka propozycje , może  pobawimy się trochę bardziej klimatycznie i każdy z nas wymyśli- opowie jakąś historyjkę o swojej postaci??
Fajnie by tez było gdyby  cos nie coś było napisane w Talesie w miejscu biografii postaci clan wtedy wydawałby sie bardziej klimatyczny

Co po tym myślicie wypowiedzcie sie proszę

"Gdy znajdziesz się z wilkiem w jednej jamie, nie okazuj mu swego lekceważenia."

#2 07-04-2009 15:36:58

wwadim

Użytkownik

Call me!
Punktów :   

Re: Nasza Postac

Fajny pomysl:-) coprawda len ze mnie ale moze bym tez potrafil wyczarowac podobna ciekawa historyjke, tak czy inaczaczej fajny pomysl i postaram sie do tego zachecic;-)

Aproach Love And Cooking Witch Reckless Abandon:-)
Remember That NOT Geting What You Want Is Sometimes A Waderful Stroke Of Luck !!! :-)

#3 07-04-2009 18:25:02

wwadim

Użytkownik

Call me!
Punktów :   

To tak moze mniej klimatycznie;-) ale z sensem:-) Sory za tego nicka jesli ktos wie jak go zmnienic to super:-) gram posteacia Yenefer Zefindal a mam na imie Wadim, od 5 lat mieszkam w Anglii i pracuje, ale ze mi sie znudzila odmuzdzajaca praca w magazynie zakladamy z moim mloszym bratem i naszym przyjacielem firme i bedziemy sprowadzac motocykle do polski, zawsze lepiej byc na swoim:-) nie bede tu smecil o zainteresowaniach, hobby czy co tam jeszcze mozna napisac, albo czemu nie w sumie po tym mozna poznac czlowieka:-) to tak po krotce; Ksiazki(fantastyka,fantazy, psychologia, obyczajowe, kryminalne) Astrologia, Numerologia, Medytacja(Intensywna medytacja "Metoda Silvy") Koszykowka(8 lat profesjonalnie), od niedawna Motocykle:-), wszelkie gry strategiczne i rpg, podruze puki co prawie cala europa, Libia, niezly kawalek Anglii, cale Wlochy, dialogi o sprawach waznych i wazniejszych. niezbyt wiele ale pracuje aby uzupelnic ta liste;-) i dyslektyk len pelna para:-) pozdrawiam szefa wszystkich szefow i cala gildie, See ya;-)

Remember That NOT Geting What You Want Is Sometimes A Waderful Stroke Of Luck !!! :-)

#4 07-04-2009 19:50:56

Jukasta

Arcymag

Punktów :   

to bardzo miłe ze wreszcie ktoś wykazał inicjatywę by poznać się bliżej sama nie zdołałabym wszystkiego zgarnąć w kupę  wiec liczę na wasze wsparcie  .. Dzięki  Wadim to może ja teraz zacznę od siebie:

możecie mówić do mnie Juka tak mnie nazywają przyjaciele w realu ja mieszkam w Polsce obecnie pracuje w niezbyt ciekawej branży- jestem telemarketerka:F mam nadzieje ze coś się zmieni w tym kierunku bo naprawdę nie polecam nikomu takiej pracy.
Moje zainteresowania to przede wszystkim wilki ^^ uwielbiam te niezwykłe i naturalne zwierzęta może kiedyś uda mi się na łonie natury spojrzeć w oczy  nie jednemu wilkowi lubię książki Anne Rice
np " Wywiad z Wampirem" wszystkie serie:P
Filmy -horrory, przygodowe, fantastyczne, rożne komedie
Poza tym zdarzało mi się za grałam w rożne gry począwszy od rpg  kończąc na mrpg
polecam  "Lineage II" ^^
nie będę już was wszystkich zanudzała zachęcam pozostałych do rozpisania się

"Gdy znajdziesz się z wilkiem w jednej jamie, nie okazuj mu swego lekceważenia."

#5 15-04-2009 07:59:05

Jukasta

Arcymag

Punktów :   

oj oj widać ze wszyscy się rozpisali w tym temacie...

#6 15-04-2009 11:44:13

wwadim

Użytkownik

Call me!
Punktów :   

I poco sie tak denerwować? nic na sile tylko młotkiem:-)))

#7 15-04-2009 20:28:42

Jukasta

Arcymag

Punktów :   

ja nic na silę nie robię tylko zastanawiam się ile  trzeba się prosić ... bo to forum dla was dla zabawy a nie  z przymusu...

Stopka forum

RSS